top of page
  • Instagram
  • Facebook
25 & 26 oktober + 1 & 2 november (13)_ed

help jij ons de vriezenveense revue aan te kleden?

De Vriezenveense Revue is geen revue zonder glimmende kostuums en spectaculaire decors. Alleen ontbreekt het ons nog aan voldoende financiële middelen om decorstukken en kostuums aan te schaffen. Daarom vragen jou om ons te helpen.

Dit kun je doen door een bedrag te doneren tijdens onze crowdfundcampagne. Op www.initiatievensamenvoorelkaar.nl/vriezenveenserevue kun je een bedrag inclusief beloning kiezen die bij je past. Hoe groot of klein jouw bijdrage ook is, we waarderen iedere donatie. De campagne loopt van 19 februari tot en met 31 maart. 

Komt dat zien!

De Vriezenveense Revue is een muzikale theatervoorstelling voor een door Vriezenveners. Middels live muziek, dans en afwisselende sketches wordt Vriezenveen op humoristische wijze geschertst en geëerd.

 

Een bonte stoet aan karakteristieke typetjes passeren de revue. Op geheel eigen wijze geven zij kleur aan alledaagse Vriezenveense beslommeringen. In het Vjeans, Twents of Nederlands vertellen grapjurken, muurbloempjes en blaaskaken hun verhaal.

 

Muzikaal gezien is de verscheidenheid even zo groot. Van André van Duin tot Queen: de revueband laat zich met uiteenlopende bekende liedjes van haar beste kant zien.

 

En ook het dansrepertoire mag er zijn. In kleurrijke kostuums swingen de revuedansers het dak eraf. Het goedgebekte revuekoor zorgt bovendien voor de spreekwoordelijke kers op de taart.

 

Kortom: amusementstheater met Vriezenveen in de hoofdrol.

 

Dit wil je niet missen!

25 & 26 oktober + 1 & 2 november (3)_edi

Over de Vriezenveense revue

De Vriezenveense Revue is een unieke samenwerking tussen Theatergroep STROEF en andere Vriezenveense muzikanten, dansers, toneelspelers en creatievelingen. Met z’n vijfenveertigen zetten zij CCK2 dit najaar al zingend, spelend, dansend en vertellend op zijn kop. Daarnaast werkt de revuegroep met verschillende Vriezenveense organisaties, bedrijven en particulieren samen, met als doel om de Vriezenveense Revue voor zoveel mogelijk Vriezenveners aantrekkelijk en toegankelijk te maken.​ Met deze eerste editie van de Vriezenveense Revue hopen we een nieuwe traditie voort te brengen.

Groepsfoto aftrap_edited.jpg

Voorstellingen

Try-out

Donderdag 24 oktober 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Voorstelling 1

Vrijdag 25 oktober 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Voorstelling 2

Zaterdag 26 oktober 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Voorstelling 3

Vrijdag 1 november 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Voorstelling 4

Zaterdag 2 november 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Op donderdag 24 oktober is de try-out. Liefhebbers voor deze voorstelling kunnen gebruikmaken van onze crowdfundcampagne die start op 19 februari. Meer informatie daarover lees je hier. De campagne is vanaf februari te volgen op de website van Samen voor Elkaar Overijssel.

FAQ Kaartverkoop

Hoeveel kost een kaartje?

Een kaartje kost 15 euro inclusief een kop koffie of thee voor aanvang van de voorstelling. 

Wanneer start de kaartverkoop?

Kaarten zijn vanaf dinsdag 21 mei te bestellen via deze website. Daarnaast organiseren we een aantal fysieke verkoopmomenten. We helpen dan met het bestellen en printen de kaarten voor je uit. Houdt onze sociale media in de gaten voor de verkoopdata.

Kan ik zelf de plaatsen selecteren?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Ik wil een kaartje cadeau geven. Hebben jullie cadeaubonnen?

We hebben geen cadeaubonnen, maar voor een kleine meerprijs kunnen we wel voor een leuke verpakking zorgen. Of bestel onze Vriezenveense Revue koffiemok. Super leuk om weg te geven! Mail ons voor de mogelijkheden via info@vriezenveenserevue.nl.

De voorstelling/datum van mijn voorkeur is uitverkocht. Wat nu?

Laat het ons weten wanneer het niet lukt om op een andere avond naar de Vriezenveense Revue te komen. Bij meerdere meldingen gaan we kijken of we het aantal stoelen kunnen uitbreiden. Mail ons op info@vriezenveenserevue.nl.

Problemen met de bestelling van je kaartje of ben je je kaartje kwijt?

Mail naar info@vriezenveenserevue.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen.

bottom of page