top of page

Komt dat zien!

De Vriezenveense Revue is een muzikale theatervoorstelling voor een door Vriezenveners. Middels live muziek, dans en afwisselende sketches wordt Vriezenveen op humoristische wijze geschertst en geëerd.

 

Een bonte stoet aan karakteristieke typetjes passeren de revue. Op geheel eigen wijze geven zij kleur aan alledaagse Vriezenveense beslommeringen. In het Vjeans, Twents of Nederlands vertellen grapjurken, muurbloempjes en blaaskaken hun verhaal.

 

Muzikaal gezien is de verscheidenheid even zo groot. Van André van Duin tot Queen: de revueband laat zich met uiteenlopende bekende liedjes van haar beste kant zien.

 

En ook het dansrepertoire mag er zijn. In kleurrijke kostuums swingen de revuedansers het dak eraf. Het goedgebekte revuekoor zorgt bovendien voor de spreekwoordelijke kers op de taart.

 

Kortom: amusementstheater met Vriezenveen in de hoofdrol.

 

Dit wil je niet missen!

25 & 26 oktober + 1 & 2 november (3)_edi

Over de Vriezenveense revue

De Vriezenveense Revue is een unieke samenwerking tussen Theatergroep STROEF en andere Vriezenveense muzikanten, dansers, toneelspelers en creatievelingen. Met z’n vijfenveertigen zetten zij CCK2 dit najaar al zingend, spelend, dansend en vertellend op zijn kop. Daarnaast werkt de revuegroep met verschillende Vriezenveense organisaties, bedrijven en particulieren samen, met als doel om de Vriezenveense Revue voor zoveel mogelijk Vriezenveners aantrekkelijk en toegankelijk te maken.​ Met deze eerste editie van de Vriezenveense Revue hopen we een nieuwe traditie voort te brengen.

Groepsfoto aftrap_edited.jpg
Wij werken samen (14)_edited.png

 

 

 

Revue + Menu voor een compleet avondje uit!

Maak van de Vriezenveense Revue een compleet avondje uit en geniet voorafgaand aan de voorstelling bij Het Wapen van ons RevueMenu. Je boekt het RevueMenu heel eenvoudig via onze ticketshop. 

 

Hoe werkt het?

Het Wapen van Vriezenveen heeft speciaal voor de Vriezenveense Revue een 3-gangen keuzemenu samengesteld. Het RevueMenu kan voorafgaand aan de voorstelling worden genuttigd. Ga je vanaf 17.00 uur aan tafel, dan zorgt het personeel van Het Wapen ervoor dat je op tijd klaar bent voor de voorstelling. 

Kosten & reserveren

Het RevueMenu kost 29,50 euro per persoon en is samen met de toegangkaarten voor de Vriezenveense Revue in onze ticketshop te bestellen (combiticket 44,50 euro). Je reservering en betaling van het RevueMenu worden automatisch doorgezet naar Het Wapen. 

Bekijk hier het RevueMenu. 

Picture1.png

Voorstellingen

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

uitverkocht

Vrijdag 25 oktober 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

uitverkocht

Zaterdag 26 oktober 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Voorstelling 3

Vrijdag 1 november 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

Voorstelling 4

Zaterdag 2 november 2024

Aanvang: 20.00 uur

Zaal open: 19.30 uur

bottom of page