top of page

MEEDOEN MET
THEATERGROEP STROEF

Om de week komen de spelers van Theatergroep STROEF bij elkaar om te spelen. Op aangeven van docent José Runhaar worden verschillende spelvormen geoefend en uitgevoerd. Van improvisatie en associatiespelen tot waarachtig of fysiek spel. Fantasie en innerlijke verbeelding worden flink uitgedaagd en ook de lachspieren hebben het vaak zwaarte verduren.  

Lijkt het je leuk om met de speelavonden mee te doen? Of wil je een keer meekijken om te zien of theater iets voor je is? Heel tof! We spelen op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Stuur ons een berichtje om een afspraak te maken. 

De speelavond is voor iedereen vanaf 20 jaar.

SPEELAVOND VOOR VOLWASSENEN

THEATERLES VOOR KINDEREN

Ben jij tussen de 8 & 12 jaar oud en lijkt het je leuk om aan theater te doen? Meld je dan aan voor onze theaterlessen voor kinderen! 

Tijdens de theaterlessen doe je verschillende toneel - en beweegoefeningen waarbij je leert hoe je jouw fantasie kunt inzetten. Kruip in de huid van een personage, ontdek hoe je verschillende emoties kunt spelen, hoe je je lichaam en stem op verschillende manieren kunt gebruiken, én leer hoe je met of juist zonder tekst kunt spelen.

De lessen worden gegeven door onze vaste docent José, en zijn op dinsdagmiddag van 15.15 tot 16.45 uur in Vriezenveen. 

Wil je eerst een keertje meekijken om te zien of theaterles iets voor je is? Stuur ons dan even een berichtje om een afspraak te maken. 

Birthday (5).png

Naast de speelavond voor volwassenen en de theaterlessen voor kinderen organiseren we voorstellingen, theaterprojecten (Vriezenveense Revue, Twenterands Eénakterfestival) en workshops op scholen. Daarnaast zijn we met typetjes en acts aanwezig op evenementen zoals het Koningsfeest en de Boerenmarkt. 

Een kijkje in onze agenda geeft een goed beeld van waar we zoal voor te porren zijn. 

Heb jij ook ideeën of wensen op het gebied van theater? Laat het ons weten. We denken en/of doen graag met je mee! 

VOORSTELLINGEN & PROJECTEN

bottom of page