top of page

MEEDOEN MET
THEATERGROEP STROEF

Om de week komen de spelers van TheatergroepSTROEF bij elkaar om te spelen. Op aangeven van docent José Runhaar worden verschillende spelvormen geoefend en uitgevoerd. Van improvisatie en associatiespelen tot waarachtig of fysiek spel. Fantasie en innerlijke verbeelding worden flink uitgedaagd en ook de lachspieren hebben het vaak zwaarte verduren.  

Lijkt het je leuk om met de speelavonden mee te doen? Of wil je een keer meekijken om te zien of theater iets voor je is? Heel tof! We spelen op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Bel, mail of app ons even om af te spreken. 

De speelavond is voor iedereen vanaf 20 jaar.

SPEELAVOND

VOORSTELLINGEN
EN PROJECTEN

Naast de tweewekelijkse speelavond organiseren we voorstellingen en theaterprojecten, zoals de Vriezenveense Revue (najaar 2024) en het Twenterandse Eénakterfestival (najaar 2023). Daarnaast zijn we met typetjes en acts aanwezig op evenementen als het Koningsfeest en de Boerenmarkt in Vriezenveen. Daarom is iedereen die het leuk lijkt om een rol in (één van) onze voorstellingen of projecten te vervullen van harte welkom om zich bij Theatergroep STROEF aan te sluiten. Laat ons weten dat je interesse hebt. Dan gaan we graag met je in gesprek.

Momenteel hebben we alleen speelavonden voor volwassenen. En ook de voorstellingen worden voornamelijk voor en door volwassenen uitgevoerd. Theatergroep STROEF heeft echter de wens en het voornemen om ook voor kinderen en jongeren lessen en theaterprojecten te organiseren. 

Ben jij jonger dan 20 en lijkt het je leuk om toneel te spelen of samen met andere theater te maken? Laat het ons weten! Dan weten wij dat er animo is en kunnen we je seintje geven als we gaan starten.

LESSEN EN PROJECTEN VOOR KINDEREN EN JONGEREN

bottom of page