top of page

STROEF ORGANISEERT TOON JE KUNST TWENTERAND


Theatergroep STROEF organiseert dit jaar Toon je Kunst Twenterand, de Twenterandse opvolging van de Week van de Amateurkunst.

Tijdens Toon je Kunst Twenterand zijn er in heel Twenterand verschillende activiteiten en evenementen bij te wonen rondom amateurkunst. Dat zijn met name tentoonstellingen, workshops en andere kunstuitingen. Het thema is dit jaar ‘theater’ en dus zullen er verschillende vormen van theater te zien en ervaren zijn.

Iedereen in Twenterand die aan amateurkunst doet of zou willen doen is van harte welkom om zich als aanbieder of deelnemer bij Toon je Kunst Twenterand aan te sluiten. De jaarlijkse kunst - en cultuur campagne is bedoeld om te laten zien wat er binnen Twenterand aan kunst en cultuur is en om de verbinding te leggen tussen amateurs, deelnemers, locaties, nieuw publiek, etc.

Toon je Kunst Twenterand wordt dit jaar in september en oktober uitgerold. Over het programma en manieren van deelnemen zijn we nog in gesprek.

Wil jij meedoen of samenwerken in het kader van Toon je Kunst? Of heb je toffe ideeën voor dit jaar of voor toekomstige edities? Neem dan contact met ons op en deel je ideeën!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page