top of page

HELP JIJ ONS DE VRIEZENVEENSE REVUE AAN TE KLEDEN?

Voor het realiseren van het decor en de kostuums voor de Vriezenveense Revue kunnen wij jouw financiële steun goed gebruiken! Lees hieronder hoe je ons kunt helpen.Eerst even kort het waarom

De Vriezenveense Revue is geen revue zonder glimmende kostuums en een spetterend decor. Omdat het onze allereerste revue wordt, hebben we echter nog geen eigen decorstukken en garderobe kunnen opbouwen. Daarom willen we 'de crowd' vragen ons te helpen bij de aanschaf en huur van de benodigde decorstukken en kostuums.


Doneer en krijg er een leuke beloning voor terug!

Dit kun je doen door tijdens onze crowdfundcampagne in februari & maart een bedrag te doneren. Hoe groot of klein jouw bijdrage ook is, we waarderen iedere donatie. Op de website Samen voor Elkaar Overijssel kun je een bedrag inclusief beloning kiezen die bij je past. De campagne start op 19 februari. Via onze socials houden we je op de hoogte.


Voorbeeld beloning 1: "Je bent met 2 personen welkom bij de try-out van de Vriezenveense Revue op donderdag 24 oktober. Daarnaast ontvang je koffie in onze speciale Revue-mok, die je mag houden én we nodigen je na de voorstelling uit voor een kijkje achter de schermen. Ook zetten we graag - als je daarmee akkoord gaat - je naam op de bedankpagina van ons programmaboekje."
Voorbeeld beloning 2: "Bij een donatie van 25 euro ontvang je onze speciale Revue-mok. Daarnaast vermelden we graag - als je daarmee akkoord gaat - je naam op de bedankpagina van ons programmaboekje."

Alle andere bedragen en beloningen zijn vanaf 19 februari te vinden op onze campagnepagina. Hopelijk zit er een geschikt bedrag met passende beloning voor jou bij.


Ideeën zijn welkom!

Mocht je op een andere manier willen bijdragen, of heb je zelf ideeën voor een passende beloning. Laat het ons weten! App of mail naar: 06-49769783 / info@vriezenveenserevue.nl .


Nog even kort over de Vriezenveense Revue

De komende maanden repeteren wij dus samen met Vriezenveense muzikanten, dansers, kunstenaars en creatievelingen voor onze droom: de Vriezenveense Revue! Dit is en avondvullende theatervoorstelling met livemuziek, dans, toneel, humor en lokale mythen en verhalen. De voorstellingsavonden zijn op 25 & 26 oktober en op 1 & 2 november 2024 in Cultureel Centrum Kerstraat 2 (CCK2) in Vriezenveen.


Meer over de revue én over de kaartverkoop lees je op onze website.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page