top of page

DOE MEE MET ALADDIN DE MINI-MUSICAL!Woon jij in Twenterand en ben je dol op dansen, zingen of toneelspelen? En lijkt het je leuk om bijvoorbeeld Aladdin, Jasmine of Abu te spelen op een écht podium? Geef je dan nu op voor Aladdin de mini-musical!


Aladdin de mini-musical is een theaterproject voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, georganiseerd door Theatergroep STROEF, Gewoon Bijzonder, De Danshal en Toon Je Kunst Twenterand. Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde begeleiders werken de kinderen en jongeren middels een lessenserie toe naar een middagvoorstelling, die ze opvoeren voor vaders, moeders. broers, zussen, vrienden, vriendinnen en opa's en oma's.


De lessen vinden plaats op alle vrijdagmiddagen in september en oktober, van 16.15 tot 17.00 uur, bij De Danshal in de Sportfabriek in Vriezenveen (Dreamteam). De eindvoorstelling is op vrijdagmiddag 3 november in Het Punt in Vroomshoop.


​​Aanmelden

Aanmelden voor Aladdin de mini-musical kan door een mail te sturen naar info@theatergroepstroef.nl of door te bellen of Whatsappen met Sophie Vugteveen van Gewoon Bijzonder 06-45419003. Ook wanneer je eerst nog wat meer informatie wilt, mag je ons gerust bellen of mailen.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page