top of page

ALADDIN DE MINI-MUSICAL

Op vrijdag 3 november treedt het Dreamteam van De Danshal op met de mini-musical Aladdin. Deze korte middagvoorstelling is voor alle belangstellenden gratis te bezoeken.

Aladdin de mini-musical is een theaterproject voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, georganiseerd door Theatergroep STROEF, Gewoon Bijzonder Twenterand en De Danshal.


Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde begeleiders werken de kinderen en jongeren middels een lessenserie toe naar een korte middagvoorstelling. Docent en regisseur José Runhaar heeft voor dit theaterproject een op maat gemaakt script geschreven, passend bij de mogelijkheden van de kinderen en jongeren van het Dreamteam. Aladdin, Jasmine, Jafar en de geest, alle personages worden door het Dreamteam al dansend en acterend vertegenwoordigd.


De voorstelling wordt op vrijdag 3 november in Het Punt in Vroomshoop gespeeld voor familie, vrienden en klasgenootjes (aanvang 16.00 uur). Maar ook andere belangstellenden zijn welkom om de voorstelling te komen bekijken. Reserveer jouw gratis plekje in de zaal door een mail of Whatsapp bericht te sturen naar toonjekunsttwenterand@gmail.com / 0649769783.


Aladdin de mini-musical is onderdeel van Toon Je Kunst Twenterand 2023. Het volledige programma van Toon Je Kunst Twenterand lees je hier.Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page