top of page

VIER AVONDEN “VJÖLLE WILLE OP DE DJÄLLE”

Op 1, 3, 8 en 10 november draagt Theatergroep STROEF met de klucht "Grensoverschrijdend gedrag" bij aan 'Vjölle wille op de djälle', een viertal avonden vol muziek, toneel en Vriezenveense gezelligheid in De Peddemorsboerderij.


'Vjölle wille op de djälle' is een jaarlijks terugkerende voorstellingsreeks georganiseerd door stichting De Peddemorsboerderij, dit jaar onder de titel 't Geit lös op de djälle’’. Zo treden naast STROEF conferencier Koop Drost uit Zuidwolde en Duo Borrelnootje op. Verder zal Henriëtte Abbink de toeschouwers uitdagen met de quiz “Hoe was ‘t ôk a wier?”.


Presentatie & muziek

Presentatie van de vier avonden is in handen van Geertruida Boers en Herman Dasselaar die, in onvervalst Vjeans, het thema “typisch ‘t Vjenne” met het talrijke publiek gaan doornemen. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van Gerhard Rohof.


Data voorstellingen

De avonden staan gepland op woensdag 1 november, vrijdag 3 november, woensdag 8 november en vrijdag 10 november 2023. De inloop met koffie en thee is vanaf 19.30 uur, en om 20.00 uur start de voorstelling. In de pauze is er een hapje en een drankje, wat allemaal bij de prijs is inbegrepen. Entreeprijs is 15,- per persoon. De ingang is aan de achterzijde van de Peddemorsboerderij.


Toegangskaarten reserveren

Kaarten voor al deze vier avonden zijn te reserveren via www.peddemorsboerderij.nl Komt u er via de website niet uit dan mag u ook bellen naar: tel.nr. 0653932218. Als u een toegangsbewijs hebt gereserveerd, kunt op de betreffende avond aan de ingang betalen, per pin of contant.


Naborrel

Na afloop van de avond is er nog gelegenheid om na te praten met een hapje en drankje. Tijdens de naborrel zal het Duo BorrelNootje nog een aantal nummers spelen.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page