top of page

EERSTE EDITIE TWENTERANDS ÉÉNAKTERFESTIVAL

Op donderdag 21 september vindt het eerste Twenterandse Eénakterfestival plaats. Een avondvullend programma waarbij verschillende Twenterandse toneel – en theatergroepen een éénakter (kort toneelstuk) of sketch opvoeren. Het festival vindt plaats in het verenigingsgebouw van de Pollenkerk en is gratis te bezoeken.


Toon Je Kunst

Het Twenterandse Eénakterfestival is een initiatief van Theatergroep STROEF uit Vriezenveen en wordt uitgevoerd in het kader van het amateurkunstevenement Toon Je Kunst Twenterand (voorheen Week van de Amateurkunst). De toneel – en theatergroepen die het festivalprogramma invullen zijn: Toneelgroep De Pollen, de Vroomshoopse Revue, toneelvereniging Open Doek uit Den Ham en Theatergroep STROEF. Van kluchtige en vrolijke komedies tot hilarische ‘inheemse’ sketches; alles wordt op deze avond op de planken gebracht. Het programma bestaat uit twee delen, met daartussen een pauze voor toiletbezoek of het kopen van een drankje.


Samenwerken & verbinden

Toon Je Kunst Twenterand heeft als doel om Twenterandse amateurkunst bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen en om amateurkunstenaars een gratis en (ver)nieuw(end) podium te bieden. Het Twenterands Eénakterfestival is één van de vele activiteiten waarmee in de maanden september en oktober invulling wordt gegeven aan die doelstelling. Het éénakterfestival zorgt daarnaast nog voor verbinding tussen de verschillende toneel – en theatergroepen én voor samenwerking vanuit de verschillende Twenterandse woonkernen.


Aanmelden

Hoewel het Twenterands Eénakterfestival gratis toegankelijk is voor alle geïnteresseerden, is aanmelden verplicht (vol = vol). Dit kan door een mail te sturen naar toonjekunsttwenterand@gmail.com of door een Whatsapp bericht te sturen naar Charon Wessels op 06-49769783. Vermeld in beide gevallen naam en het aantal personen. Let op: de aanmelding is pas definitief als deze bevestigd is! Het Eénakterfestival start om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. Adres Pollenkerk: Oude Hoevenweg 40, Vriezenveen.


Het volledige programma van Toon Je Kunst Twenterand 2023 lees je op onze website.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page